Ρινοπλαστική..... Ο πληρέστερος οδηγός σχετικά

με την Ρινοπλαστική (πλαστική μύτης) και τις λειτουργικές επεμβάσεις στη μύτη

Αισθητική προσώπου

aisthitiki

Τεχνικές αναζωογόνησης με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέως και του Botox.

    Τα τελευταία χρόνια οι θεραπείες  υαλουρινικού οξέως και Botox κερδίζουν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των γυναικών. Πρόκειται για ουσίες τις οποίες χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε την αισθητική της περιοχής που μας ενδιαφέρει, χωρίς να δημιουργούν κάποια  παρενέργεια από τη χρήση.
    Το γήρας, η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι ακτινοβολίες, η παρατεταμένη ηλιοθεραπεία και οι κακές συνθήκες ζωής , όπως το κάπνισμα η κακή διατροφή και το άγχος είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μειώνουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Η εμφάνιση ρυτίδων και η απώλεια όγκου, απώλεια δηλαδή  υποδόριου ιστού, δίνουν την εικόνα ενός ταλαιπωρημένου, θαμπού και χωρίς σφριγηλότητα  δέρματος προσώπου.
    Η δράση των ουσιών αυτών στο πρόσωπο είναι ξεχωριστή και τα αποτελέσματα άμεσα και εντυπωσιακά από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τις ρυτίδες δίνοντας όγκο στο πρόσωπο, ελαστικότητα στο δέρμα και ενυδάτωση λόγω του ότι δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Με το Botox  επιτυγχάνουμε λείο μέτωπο, χωρίς ρυτίδες, ανασηκωμένα φρύδια, απουσία ρυτίδων έκφρασης από την περιοχή των ματιών, δίνοντας ανανεωμένη και ξεκούραστη έκφραση.